Categoria Adult sau Non – Adult?! La VixenStudio e alegerea ta!

Prima intrebare cu care se confrunta orice viitor model care isi doreste sa urmeze in viata aceasta meserie este spre care categorie a videochatului sa opteze, respectiv pe cea adult sau pe cea non – adult? La prima vedere a celor doi termeni am putea spune ca diferenta este foarte sesizabila. Cu toate acestea, sa stiti ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum ati crede. Este adevarat ca din denumiri este cam limpede. Categoria de videochat adult implica nuditatea si cea non – adult, nu. Insa chiar si asa, trebuie sa stiti chiar de la inceput ca si in categoria de videochat adult sunt anumite exceptii. Nimeni nu te poate obliga sa te dezbraci daca tu nu iti doresti asta. Daca vrei o vei face, daca nu, nu. Este strict alegerea ta insa este bine sa te decizi inca de la inceput pe ce cale vrei sa o apuci, deoarece diferentierea dintre cele doua categorii ale videochatului este destul de mare din punct de vedere financiar.

Definitia videochatului este una destul de simpla si implica relationarea in mediul virtual intre doi interlocutori prin intermediul camerei video. Astfel, tinand cont de faptul ca pentru a exista aceasta meserie este nevoie de doi interlocutori, toate deciziile care se iau in privat de catre model si membrul care o viziteaza implica parerile comune si astfel nimeni nu poate lua o decizie, unul fara altul. In cazul in care tu ca si model de videochat nu te simti confortabila in pielea ta cu un anumit membru, poti oricand sa inchei conversatia, fara nici o repercusiune. Nimeni nu te poate condamna de nimic. Poti sa refuzi oricand unele dintre cerintele admiratorilor tai. Cel putin asa este la VixenStudio. La noi modelele sunt libere sa faca orice vor ele si astfel se simt stapane pe situatie in propria lor camera de videochat. In studioul nostru tu esti propriul tau sef, tu decizi ce si cum, tu iti trasezi propriile tale limite pe care le poti incalca tot tu daca vrei. E simplu!

Tocmai de accea, trainerele noastre o sa te sfatuiasca inca din prima zi de cand te angajezi la noi, sa iti trasezi bine propriile limite inainte de a-ti incepe activitatea. Astfel, in functie de stilul de lucru pe care il alegi ca si model de videochat iasi, adult sau non – adult, de limitele pe care ti le trasezi in propria ta camera de chat si de rolul pe care te hotarasti sa il joci, poti avea proprii tai fani pe pagina de profil, mai multi sau mai putini. Si asa isi fac aparitia clientii fideli care sunt cei mai importanti in jocul tau. Trebuie sa stii inca de la inceput ce esti hotarata sa le oferi vizitatorilor tai si ce nu si astfel acestia sa nu depaseasa limita, cerandu-ti mai mult. Mergand pe premiza – La job trebuie sa vii de placere! – este foarte important sa iti trasezi limitele inca din prima clipa ca si model de videochat. Astfel, ai sa vii cu drag la munca si vei castiga bani usor. Insa daca la jobul pe care il ai, prestezi lucruri care nu iti fac placere, cu siguranta ca nu vei rezista mult pe acel post. Si aici isi intra in rol trainerele noastre profesioniste care stiu sa isi faca treaba de la inceput si pana la sfarsit. Acestea te vor ajuta sa vii cu zambetul pe buze la program si sa nu faci compromisuri daca nu iti doresti asta. Nu suntem in epoca de piatra cand barbatii faceau ce isi doreau cu femeile. Nu, acum avem drept de vot, de decizie si nu de putine ori s-a dovedit ca femeia ii este superioara barbatului prin deciziile corecte pe care le ia, gandind la rece.

Acum sa vorbim putin si despre categoria de chat non – adult si aceasta la randul ei impartindu-se in alte doua categorii. Respectiv – exista unele site-uri de profil care nu accepta absolut deloc nuditatea si totul se bazeaza pe conversatiile pe care le ai cu membrul care te viziteaza dar exista si categoria de videochat non – nude care iti pune la dispozitie libertatea de a alege ce se intampla in camera ta de chat. Mai bine spus, pe pagina de profil a site-ului este interzisa total nuditatea insa pe pagina proprie de chat a modelelor, ele pot sa faca ce vor. E alegerea lor. Sa stiti ca au existat cazuri in care unele modele de videochat au aplicat pe un post de model unde nuditatea era strict interzisa si tot ele au incalcat aceasta simpla regula si au fost date afara. Tocmai de aceea trainerele de la VixenStudio incearca sa te ajute inca de la inceput in legatura cu decizia pe care o vei lua cu stilul de lucru pe care il vei avea. Exista cazuri si cazuri insa revenim – este strict decizia ta ce stil de lucru vei avea ca si model la noi.

VixenStudio este ideal pentru modelele glamour, respectiv cele care isi doresc sa faca chat adult. Insa acceptam si celelalte categorii de chat fara nici o problema. Iti mentionam inca de la inceput ca videochatul nostru este unul stilat si cu el poti face mult mai multi banuti decat faci daca te hotarasti sa adopti stilul de lucru non – adult. Repetam – este decizia ta ce categorie de videochat alegi. Cel mai important este ca tu sa te hotarasti din prima ce stil de lucru vrei sa ai si sa iti impui propriile tale limite pentru a veni cu zambetul pe buze la munca in fiecare zi. Asta e tot ce conteaza la VixenStudio! Aici nu te obliga nimeni sa faci nimic din ce nu vrei si daca nu ne crezi, te asteptam la noi pentru un interviu.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703