Ce trebuie sa stii despre proiectul VixenStudio TeamBuilding

Am ramas datori la voi! V-am promis in articolul trecut ca va vom povesti cum s-a desfasurat teambuildingul organizat de VixenStudio pentru modele. A fost frumos! A fost o experienta inedita la care a participat cu drag intreaga echipa. Proiectul VixenStudio TeamBuilding s-a desfasurat atat de frumos incat nici noua nu ne vine sa credem cat de bine a fost pus la punct si cu cata minutiozitate s-a lucrat la el. A fost unul dintre cele mai importante proiecte marca VixenStudio si unul dintre cele mai reusite evenimente organizate de catre departamentul nostru de creatie pentru modelele noastre de cand activeaza profesional aceasta firma in domeniul videochatului. Unitatea echipei noastre si veselia modelelor a fost de nedescris la VixenStudio TeamBuilding iar satisfactiile au fost reale si nu au intarziat sa apara.

Si sa incepem cu inceputul! Mai intai de toate ne-am imbarcat cu totii in masini cu foarte multe bagaje de care aveam nevoie pentru weekend-ul petrecut intr-unul dintre cele mai frumoase locuri turistice din tara. Cu muzica la maxim, multa voie buna si energie pozitiva, am plecat spre destinatie. Chiar daca intrasem deja in anotimpul primavaratec, zapada ne-a intampinat inca de pe drum. Peisajul era astfel unul de basm, dandu-ne seama imediat ca urmeaza sa evadam pentru trei zile intr-o alta lume cu totul diferita de cea urbana. Am ales aceasta locatie pentru evenimentul TeamBuilding VixenStudio deoarece stiam ca aici se apreciaza portul traditional si nu am fost deloc dezamagiti de acest aspect. Inca de cum am parcat masina, ne-a intampinat personalul locului de cazare, toti imbracati in costume populare traditionale regiunii unde am venit. Tuica, slanina si ceapa sunt principalele aperitive cu care am inceput dezmatul culinar. Si nu ne-am oprit aici. Carnea proaspat vanata ne-a umplut burtile, dulceturile si gemurile ne-au incantat papilele gustative si vinul…ah vinul! Cu un iz romanesc suta la suta, cu decoruri exterioare si interioare autentice si cu un meniu traditional de sarbatoare, asa am petrecut in acel weekend pana in zori.

Ca o surpriza pentru modelele noastre de la videochat Iasi, echipa de productie foto / video de la VixenStudio s-a hotarat sa le ofere acestora cadou si o sedinta foto ca la carte, traditional romaneasca, asa cum trebuie. Surpriza li s-a parut absolut delicioasa fetelor si au savurat-o pe deplin, de la inceput si pana la sfarsit, pozand in zeci de ipostaze si facandu-si si selfie-uri nenumarate. Au mai fost si multe alte surprize, cadouri si jocuri incitante. Printre ele enumaram doar cateva, nu putem da din casa chiar tot – Jocul minciunii si al adevarului, cel al autenticitatii, trivia game si jocuri de memorie. Toate aceste jocuri au fost create in mod special pentru fetele noastre cu scopul de a se atinge cateva obiective importante care au fost propuse de catre organizatorii evenimentului TeamBuilding VixenStudio. Nu putem totusi sa nu mentionam si surpriza muzicala care a fost pregatita pentru modelele noastre. Cu ajutorul unui DJ, atmosfera a fost intretinuta in toate cele trei zile ale evenimentului cu mult dans, muzica si voie buna.

Dupa ce s-a sfarsit si ultima zi de petrecere, am plecat spre casa mult mai odihntiti, relaxati, plini de energie pozitiva si voie buna. Ne-am atins toate scopurile propuse initial atunci cand s-a organizat evenimentul TeamBuilding VixenStudio si s-a meritat din plin. Cu acest prilej le multumim organizatorilor si tuturor participantilor la acest eveniment pentru ca ne-au fost alaturi la o alta petrecerea cu fast marca VixenStudio! Esti asteptata cu drag in echipa noastra daca vrei sa te distrezi cu noi in locatii inedite in fiecare luna! Hai la un interviu si la urmatorul eveniment vei fi si tu aici!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703