De ce o sa iti faca placere sa lucrezi la VixenStudio?

Fiecare dintre noi avem un vis inca de cand terminam liceul din punct de vedere profesional. Dar cu toate astea, suntem constienti ca indiferent daca visul ni se indeplineste sau nu este foarte important ca in meseria pe care o avem, sa nu uitam sa zambim. Este atat de bine atunci cand te duci si pleci de la job cu zambetul pe buze! Acesta este si motivul pentru care din ce in ce mai multe fete se angajeaza la VixenStudio. Ele stiu ca aici fac multi bani cu zambetul pe buze, fara prea mare efort. Astfel, daca esti in cautarea unui job nou, daca esti la inceput si nu ai mai lucrat in videochat sau pur si simplu iti doresti sa schimbi studioul, noi iti prezentam mai jos cateva motive pentru a te convinge de ce o sa iti fie mai bine la noi decat in oricare alt studio de videochat din Iasi:

1. Beneficiem de propriul trainer si participam impreuna la workshopu-uri. La VixenStudio comunicarea este pe primul loc. Tocmai acesta este si motivul pentru care avem angajate psihoterapeute cu multi ani de experienta in spate care te pot ajuta sa iti exersezi skill-urile in comunicare. Comunicarea este un aspect foarte important atat in viata personala cat si in cea profesionala, asa la VixenStudio poti sa inveti sa comunici cu interlocutorii tai corect dar si sa gandesti pozitiv.

2. Te ajutam sa cresti si ne bucuram impreuna cu tine. Majoritatea studiourilor de videochat din tara si din strainatate nu dau doi bani pe tine si pe modul in care iti exerciti activitatea profesionala. Nu ii intereseaza daca te simti bine in pielea ta sau nu, atat timp cat le aduci castiguri barosane. Pentru noi esti importanta si dorim sa ne bucuram impreuna de succesul tau si bineinteles si sa facem bani impreuna. Nici macar nu ne intereseaza daca ai sau nu experienta in domeniu.

3. Te invatam sa te machiezi corect cu ajutorul unui specialist in make-up platit doar de noi. De frumusetea ta ne ocupam chiar noi, tu nu trebuie sa iti faci nici o grija in aceasta privinta. Hainele bineinteles ti le alegi tu dupa rolul pe care il joci. Machiajul in mod gratuit este acordat de catre VixenStudio atat pentru fetele noastre cat si pentru trainere. De altfel, cum poti sa iti incepi mai bine o zi de munca, decat sa te privesti in oglinda si sa iti admiri machiajul profesionist?!

4. Pozele si filmarile sunt platite tot de catre noi. Odata cu trecerea timpului fiecare dintre noi imbatranim. Tocmai de aceea este bine sa avem amintiri fumoase despre cum aratam in anumite perioade ale vietii noastre. VixenStudio iti pune la dispozitie o echipa profesionista de fotografi platiti doar de noi. Acestia au o experienta vasta in spate in acest domeniu si ai sa ramai impresionata de fotografiile si filmarile profesioniste pe care ti le vor face. In plus, fotografiile te vor ajuta sa iti faci reclama si sa castigi mai multi bani, vizitandu-te mai multi membri.

5. Bem cafeaua impreuna si ne bucuram de castigurile fiecareia in parte. Prietenia pentru noi este foarte importanta. Tot timpul suntem cu zambetul pe buze, niciodata nu ne certam si la sfarsit de tura sau in pauze cu siguranta ca ne veti vedea band toate cafeaua impreuna si povestind cum ne-a trecut ziua. Normal ca si cafeaua este tot din partea noastra, avem chiar pe sortimente in functie de gusturile fiecarei fete.

In concluzie, nicaieri nu e mai bine ca la VixenStudio. Suntem toate prietene intre noi, ne ajutam la nevoie si ne respectam. Lucram intr-un mediu relaxant, fara stres si colegi nedoriti dar mai ales, castigam impreuna multi bani.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703