Familia de la VixenStudio te asteapta!

Indiferent de meseria pe care urmeaza sa o alegem in viata, de visele pe care le avem in legatura cu aceasta si de domeniul de activitate pe care il avem, pe langa conditiile de munca, salar si bonusurile pe care le vom primi lunar, cel mai important aspect pe care trebuie sa il avem in vedere sunt colegii. Cu totii formam o echipa si tocmai de aceea trebuie sa ne asemanam pe cat posibil la gusturi, preferinte si caracter. Rar gasesti un loc de munca care sa nu implice o echipa si tocmai de aceea aceasta este foarte importanta pentru desfasurarea in parametrii optimi a activitatii profesionale pe care o prestam. Au fost atat de multe cazuri in care ne-am lasat locul de munca din vina colegilor pe care i-am avut, pentru ca nu ne-am inteles cu ei sau pentru ca invidia si-a facut loc pe nesimtite in echipa. Asa ca, majoritatea dintre noi am trecut macar o data in viata prin acest aspect colectiv negativ si stim cat de importanta este echipa din care facem parte la locul de munca pe care il avem.

Astfel, trebuie sa ne intelegem bine atat cu colegii nostri cat si cu personalul superior din punct de vedere ierarhic. Interactiunea dintre oameni este foarte importanta atat din punct de vedere profesional cat si personal. Suntem oameni si fara oameni nu putem trai, solitudinea nefiind o optiune pentru nimeni. In familia VixenStudio ne-am ocupat indeaproape de aspectul colectiv. Am angajat intotdeauna persoane vesele cu spirit de echipa si tocmai de aceea la noi o sa te simti ca intr-o familie noua inca din prima zi in care te angajezi aici. Ne-am ghidat intotdeauna dupa criteriul ca starea mentala a angajatilor nostri este foarte importanta pentru ca munca sa se poata desfasura in conditii optime si am incercat sa le redam acestora o stare de bine in fiecare zi.

Cu gandul ca echipa este cea mai importanta indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea zilnica profesionala, studioul nostru s-a ocupat indeaproape de un nou proiect interesant cu denumirea de VixenStudio Campus. Imediat ce razele solare vor anunta venirea primaverii, la VixenStudio o sa se organizeze un eveniment surpriza pentru angajatii nostri cum nu s-a mai vazut la alte studiouri de videochat din tara. Mai ales pentru modelele noastre o sa fie o surpriza minunata acest proiect care se va desfasura in zilele de 2 – 4 Martie. Evenimentul o sa fie unul cu fast, cu multe cadouri si surprize de toate felurile. Locatia acestuia a fost supusa votului si dupa indelungi contraziceri, s-a ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi ca VixenStudio Campus sa se desfasoare la Saru Dornei, o locatie superba votata cel mai mult de catre modelele noastre. Cu ideea ca acest teambuilding trebuie sa fie unul unic si special, am decis sa alegem cea mai frumoasa cazare din zona, respectiv – Casa Brazilor, o locatie care se potriveste din toate punctele de vedere cu evenimentul nostru.

Va puteti da seama si singuri ca tema evenimentului nostru a fost una foarte concisa si serioasa, pregatita indeaproape de catre expertii nostri pana la cele mai mici detalii. Atat daca vorbim despre transport, cazare, despre programul evenimentului pe zile si pana la toate activitatile ce se vor desfasura in cadrul acestui team building, totul a fost foarte bine organizat si corect pus la punct. Cu obiectivele foarte bine trasate si cu scopul ca la sfarsitul evenimentului Campus VixenStudio toti participantii sa plece satisfacuti si cu zambetul pe buze, am organizat un eveniment special pentru modelele noastre. Scopul principal al acestuia a fost pe langa starea de bine a modelelor si interactiunea lor una cu alta pentru a se lega o prietenie interesanta intre ele dar evenimentul a fost pus la cale si cu multe alte scopuri, dupa cum urmeaza –

– Incurajarea modelelor si motivarea acestora pentru a face performanta in videochat;

– Gasirea solutiilor la unele probleme, rezolvarea lor imediata si dezvoltarea de aptitudini noi;

– Intarirea relatiilor intre modele si implicit a tuturor angajatilor;

– Consolidarea comunicarii in echipa si adaptarea la nou a modelelor proaspat venite.

Nu am putut sa nu luam in calcul si cateva activitati foarte creative pentru modelele noastre, cadourile unice si surprizele colosale. Dar mai multe despre evenimentul Campus VixenStudio va vom povesti la intoarcere asa ca urmariti-ne in continuare blogul daca vreti sa aflati cum s-a distrat echipa VixenStudio in teambuildingul organizat de noi! Intotdeauna bagam noutati pe site asa ca nu ezita sa ne urmaresti indeaproape!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703