La VixenStudio ai parte de surprize lunar!

E dificil si iti trebuie multa rabdare si optimism pentru a ajunge in viata un model de videochat profesionist. Tomai acesta este si motivul principal pentru care mereu a fost pusa la indoiala aceasta meserie. Trebuie sa ai un anume caracter, o personalitate variata si mult curaj, ambitie si perseverenta daca vrei sa devii un model profesionist de videochat. Nu oricine poate practica aceasta meserie si acest job la randul lui nu este pentru oricine. Nu de putine ori sumele fabuloase de bani castigate de catre modelele de videochat profesioniste au starnit indignarea si curiozitatea persoanelor care nu stiu nici macar cu ce se mananca aceasta meserie. De aici si invidia, intriga si replicile acide impotriva modelelor de videochat. Dar acest lucru pe ele nu le-a descurajat niciodata, ci din contra, au incercat sa fie cele mai bune in domeniul lor si sa se ridice cat mai mult posibil din punct de vedere financiar.

Modelele noi au incercat dintotdeauna sa le copieze pe cele profesioniste si si-au facut un scop bine definit din asta insa fara succes. Asta datorita faptului ca jobul de model de videochat Iasi este unul foarte personal, fiecare model este diferit in parte si in consecinta, fiecare actioneaza diferit. Pentru a fi un model de videochat profesionist nu trebuie sa urmezi un anumit tipar ci trebuie sa fii tu insati si sa actionezi ca atare. Este adevarat ca ai nevoie de sprijin suplimentar pentru a reusi dar daca vii in echipa VixenStudio, sprijnul o sa iti fie oferit inca din prima zi de la angajare. Astfel, pe langa bonusurile financiare pe care le vei primi imediat, la noi vei fi sprijinita si de propriul trainer, vei avea sedintele foto si cele de machiaj cadou din partea noastra, transportul iti este asigurat iar echipamentul tehnic nu poate fi pus la indoiala din punctul de vedere al tehnologiei. Tu nu trebuie decat sa iti faci cat mai bine meseria si sa iti joci rolul perfect in acord cu personalitatea debordanta pe are o ai, in mod contrar riscand sa pari falsa si sa nu iti atragi clienti fideli. Si pe langa toate astea, tu ca si model de videochat trebuie sa respecti si anumite reguli oarecum banale si sa recurgi la cateva trucuri daca vrei sa te diferentiezi de un alt model.

Si daca tot a venit vorba de trucuri, muzica aleasa bine este principalul dintre acestea. Sunetul muzical este un limbaj comun in videochat dintre model si admiratorul sau. Si pentru ca tu ca si model trebuie sa creezi in camera ta de chat o atmosfera ambientala sexy si cat mai senzuala, alegerea pieselor muzicale este primul truc pe care il poti folosi pentru a-ti atrage cat mai multi membri in propria ta camera de chat. Si primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa adaptezi muzica pe care o ai in camera in functie de gusturile muzicale ale admiratorului tau, tinand cont de varsta acestuia si de stilul muzical pe care il prefera. Astfel, daca tu ii vei face pe plac si el o sa fie mai darnic cu tine. Cu scopul de a crea o atmosfera perfect relaxanta intre tine si interlocutor, pentru a crea o stare psihica buna intre voi doi, alegerea pieselor muzicale trebuie sa fie un criteriu decisiv pentru relatia dintre voi doi si o prioritate pentru tine ca si model. Astfel, trebuie sa tii cont ca indiferent daca tie iti place muzica pe care o asculta admiratorul tau sau nu, tu trebuie sa te prefaci ca iti place, scopul principal fiind acela de a-i satisface nevoile fanului tau si de a-i arata ca aveti multe lucruri in comun. Asta daca vrei sa iti pastrezi membrii activi si daca vrei sa castigi mai multi bani pe card.

Si aici intram noi in scena, cu un nou proiect muzical marca VixenStudio care le ajuta pe modelele noastra sa isi extinda gusturile muzicale, sa le educe si de ce nu?! chiar sa si le schimbe la un moment dat, in interesul clientilor fideli pe care ii au si cu scopul de a castiga cat mai multi bani. Noi le vom pune la dispozitie o vasta colectie de piese muzicale pe gustul fiecarui model in parte, muzica adecvata din toate punctele de vedere meseriei pe care o practica. Proiectul nostru este unul cat se poate de interesant insa suntem cu el inca in faza incipienta si nu putem sa va dezvaluim mai multe din surpriza noastra pentru modele. Cu toate acestea, daca vrei poti veni si tu in echipa noastra de modele pentru a descoperi impreuna cu noi proiectul muzical marca VixenStudio, un cadou inedit pentru angajatele noastre.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703