La VixenStudio ai un loc de munca asigurat si in pandemie!

Anul acesta nu putem spune ca a fost unul bun pentru cineva. Indiferent in ce domeniu am muncit fiecare dintre noi, mai mult de jumatate si-au pierdut postul din vina pandemiei de Covid 19. Dar iata ca incetul cu incetul am inceput sa iesim din aceasta criza sanitara si eliminarea starii de urgenta se apropie cu pasi repezi. Chiar si asa, nu putem fi siguri de nimic! Oricand Guvernul Romaniei poate sa revina la restrictii si chiar sa impuna altele noi. Totusi, trebuie sa fim optimisti si cu zambetul pe buze si sa incercam sa ne bucuram pe cat se poate de iesirea din starea de urgenta. Cu gandul de revenire la banala normalitate cu care eram toti obisnuiti, fiecare dintre noi incearca sa se decida pe ce cale sa o ia de la capat. Beneficiind de o adaptabilitate iesita din comun, oamenii sunt intotdeauna increzatori ca viitorul care ii asteapta este unul grandios. Exact la fel gandesc si modelele noi care se angajeaza, pentru ca da, am redeschis angajarile la VixenStudio!

Fiecare ne-am chinuit oarecum in starea de urgenta, unii mai mult si altii mai putin. Unii oameni si-au pierdut locul de munca, altora li s-a micsorat programul la jumatate, modelele noastre au lucrat de la domiciliu si multi am incercat sa ne ajutam membrii familiei si cunostintele care si-au pierdut locul de munca ori s-au imbolnavit. Astfel, din punct de vedere financiar, nu cred ca a stat cineva exceptional. Am fost foarte stresati si libertatea cu care eram toti atat de obisnuiti nu a mai fost un lucru atat de banal. Ne place sa fim liberi pentru ca suntem oameni, doar nu suntem animale tinute prizoniere in cusca.
La VixenStudio cei care se ocupa de management au stiut foarte bine totusi sa gestioneze situatia astfel incat modelele noastre sa poata sa isi faca meseria in cele mai bune conditii de siguranta, fara stres si fara grija zilei de maine. Le-am ajutat cat am putut, unele au lucrat de la domiciliu, altora le-am schimbat programul de munca si tuturor le-am dat ajutorul de care aveau nevoie. Astfel, acestea au putut sa se concentreze doar pe jobul lor si au incercat sa castige mai multi bani decat in alte perioade si toate au reusit deoarece aceasta pandemie de Covid 19 a fost de fapt un ajutor financiar pentru ele. Da, cum auziti, modelele noastre au castigat mult mai multi bani in aceasta perioada si daca nu ne credeti, intrebati-le chiar pe ele. Cu o gandire pozitiva, multa ambitie si perseverenta unele modele de videochat Iasi de la noi au resit in aceasta perioada sa treaca usor pragul de la un model normal la unul cu adevarat profesionist.

La VixenStudio au fost impuse masuri stricte de protectie si siguranta pe toata perioada starii de urgenta insa echipa noastra profesionista a stiut cum sa profite de aceasta situatie, a gestionat corect timpul de lucru a fetelor si le-au actualizat constant pozele de profil, trainerele s-au ocupat indeaproape de modelele noi si iata ca acum putem spune ca am trecut de starea de urgenta cu bine si mult mai sus din punct de vedere financiar. Asta inseamna sa faci parte din familia VixenStudio! Sa faci bani multi intr-un program lejer si sa ai mult sprijin de la echipa daca ai nevoie de asta! Hai si tu la noi! Am redeschis angajarile pentru viitoarele modele de videochat. Hai la un interviu si nu vei regreta! Iar daca starea de urgenta o sa fie impusa din nou, tu o sa intri in ea cu un loc perfect de munca, fara grija concedierii sau a diminuarii salariului lunar.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703