La VixenStudio te simti in siguranta si protejata!

Videochatul a fost dintotdeauna un subiect tabu atat pe teritoriul altor tari din lumea intreaga dar mai ales in Romania. Pudicitatea oamenilor, conceptiile vechi si gresite dar si impresiile proaste pe care le au unii oameni in legatura cu aceasta meserie, au facut ca jobul de model de videochat sa fie unul destul de blamat de-a lungul timpului. Astazi cand ne aflam in plina criza de pandemie de Covid 19, unele lucruri nu s-au schimbat inca insa aceasta meserie este din ce in ce mai apreciata de catre tinerele fete deoarece din ea se castiga foarte mult bani. Covid 19 a afectat in ultima perioada de timp multe nise de activitate, chiar si acest domeniu. Astfel, unele studiouri mici de videochat nu au mai putut sa tina pasul din vina acestei pandemii si si-au inchis usile pentru totdeauna. Este incorect gandit ca videochatul nu a fost deloc afectat de aceasta criza. Totusi, studiourile mari, cu multa experienta in spate si care au facut performanta tot timpul, au reusit sa se mentina pe pozitie si chiar sa isi ajute modelele si ceilalti angajati sa castige si mai multi bani decat de obicei.

De ce studiourile de videochat mari au reusit sa isi mentina afacerea activa in pandemie?! Deoarece multi oameni si-au pierdut locul de munca si din lipsa de ocupatie, dorinta de inedit, singuratate sau pur si simplu din curiozitate, au decis sa intre pentru prima data in viata pe site-urile cu profil de videochat. Asa au aparut clientii si noi si implicit cardul modelelor s-au umplut instantaneu. La VixenStudio protectia angajatilor nostri din punctul de vedere al sanatatii si nu numai, a fost mereu pe primul loc iar cu aceasta pandemie de Covid 19, din vina faptului ca lucrurile s-au agravat destul de tare pe plan mondial, cu atat mai mult ne-am ocupat indeaproape de protectia si ingrijirea angajatilor nostri. Reglementarile in vigoare impuse de catre Guvernul Romaniei nu erau neaparat necesare pentru noi, deoarece la VixenStudio toate aceste reguli au fost impuse angajatilor nostri inca de la inceputul pandemiei. Dintotdeauna VixenStudio a avut grija de angajati si tocmai de aceea la ora actuala ocupam un loc fruntas in acest domeniu si am reusit sa ne mentinem pe pozitie in aceasta criza sanitara.

Angajatii nostri au contribuit si ei la mentinerea sigurantei lor si a intregului studio de videochat Iasi. Fara ei, noi nu am exista si tocmai de aceea ei sunt atat de importanti pentru noi. Incepand de la igienizarea si dezinfectarea totala a suprafetelor de lucru si a tuturor obiectelor din studio si pana la sedintele de instruire a angajatilor in privinta respectarii regulilor, la VixenStudio s-au luat toate masurile necesare pentru ca activitatea sa se desfasoare in continuare in cele mai bune conditii de munca. Cu scopul ca acest virus sa nu se raspandeasca dar si pentru prevenirea lui, angajatii de la VixenStudio au tratat acest aspect cu seriozitate si de asta la noi nu s-a imbolnavit nimeni. Angajarea viitoarelor modele de videochat a fost suspendata iar daca cele vechi si-au dorit sa munceasca de la domiciliu, noi am fost de acord. Cererile de angajare au fost multe intr-adevar insa siguranta angajatilor vechi a fost pusa pe primul loc. Insa pentru a nu pierde persoanele care au dorit sa se angajeze la VixenStudio, le-am reprogramat interviurile pentru o alta perioada mai sigura si imediat ce a fost posibil am reluat interviurile pe platforma Skype.

Dupa cum vedeti, la VixenStudio siguranta modelelor noaste a fost dintotdeauna pe primul loc, nu numai acum cand ne aflam in pandemie mondiala de Covid 19. Profitul pentru noi nu a fost pe primul plan ci protectia lor. Vino si tu la VixenStudio daca vrei sa ai un loc de munca sigur, bine platit si care se desfasoara in depline conditii de siguranta si de confidentialitate! Noi te asteptam cu drag sa intri in familia noastra!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703