Modelele de videochat VixenStudio il asteapta pe Mos Craciun

La VixenStudio Mos Craciun este asteptat cu nerabdare nu numai de catre modelele noastre ci de toti angajatii de aici. Asta pentru ca ei cred cu adevarat in Mos Craciun si ca stiu ca el exista! Astfel, in luna decembrie la noi in studio este mare sarbatoare. Pregatiri peste pregatiri, decoruri interioare si exterioare in armonie perfecta cu anotimpul in care ne aflam, lumanari parfumate cu arome de pin, portocale sau brad si o stare de bine generala care nu poate fi egalata cu nici o alta luna din an. Decembrie este luna in care zapada se asterne usor peste oras, peisajul este unul feeric, cadourile urmeaza sa apara si toti le asteapta, toti sunt mai altruisti unul cu altul si ca model de videochat veniturile incep sa creasca considerabil in aceasta luna. Urmeaza un nou an, in luna asta se fac multe planuri de viitor si fiecare asteapta cu nerabdare un an mai bun si mai luminos din toate punctele de vedere.

Incepand de la decorurile interioare de iarna si pana la cele exterioare, un brad mare in mijlocul studioului, ghirlande si decoratiuni la tot pasul, stelute, globuri si fulgi de nea, cu toate iti aduc aminte de perioada frumoasa a copilariei si te transporta instantaneu in spiritul sarbatorilor de iarna inca de cum ai intrat pentru prima data la noi in studio videochat Iasi. Si pentru un acord perfect, instalatiile luminoase se gasesc din abundenta in tote colturile. Va puteti da seama astfel cat de importanta este luna decembrie pentru noi. Sub brad este deja plin de pungulite de cadouri si cutii de la cele mai mici pana la cele mai mari, colorate in toate nuantele posibile, desenate in peisaje de iarna si etichetate cu numele fiecarui angajat. La noi toata lumea primeste cadouri de Craciun, fara exceptii. Echipa de la VixenStudio a fost dintotdeauna o mare familie si in fiecare an se obisnuieste ca colegii sa isi faca intre ei multe daruri cu ocazia venirii sarbatorilor de iarna. Va dati seama astfel cat de multe cadouri sunt sub bradutul nostru. Cel mai frumos este faptul ca am pastrat un obicei interesant si traditional la VixenStudio si anume – Secret Santa. Astfel, nimeni nu stie cine si cui a facut cadoul de sarbatori dar important este ca el exista.

Modelele noastre stiu ca a crede in Mos Craciun este foarte important pentru starea lor psihica si ca a oferi daruri este o calitate foarte importanta a oamenilor care inspira generozitatea. A oferi cadouri celor dragi si colegilor este un prilej de bucurie sufleteasca ce nu poate fi egalat cu nimic altceva in lumea asta. Asta te face sa fii om si sa arati celor din jurul tau ca altruismul este una dintre cele mai importante calitati ale tale. Si ca o cununa de brad, altruismul alaturi de bunatate, intelegere si armonie, fac din perioada sarbatorilor de iarna o minune Dumnezeiasca. In preajma Craciunului cadourile oferite si cele primite sunt cu mult mai speciale decat cele primite in oricare alta perioada a anului. Ele simbolizeaza generozitatea, gandurile bune si frumoase, respectul, voia buna si afectiunea.

Cu totii asteptam sa vina Mos Craciun in aceasta perioada a anului insa la VixenStudio spiritul sarbatorilor de iarna se simte cu adevarat inca de cand pasesti pentru prima data pe usa studioului. La noi cadouri se fac intre colegi cu ocazia sarbatoririi multor altor evenimente pe tot parcursul anului dar parca in ziua de Craciun ele sunt cu mult mai asteptate. Echipa noastra este foarte unita si toti colegii se simt intre ei ca intr-o mare familie cu membri care de care mai diferiti iar sarbatorile de iarna ii aduc si mai aproape unul de altul prin bunatatea si afectiunea de care dovada toti. Daca vrei sa simti si cu adevarat spiritul sarbatorilor de iarna, daca vrei sa iti amintesti de momentele frumoase din copilarie si cat de frumos era cand credeai si tu in Mos Craciun si daca vrei sa iti petreci sarbatorile de iarna intr-un mod inedit, te asteptam cu nerabdare si pe tine la VixenStudio la un interviu, tot asa cum il asteptam sa vina si pe Mos Craciun! Hai la noi si nu vei regreta!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703