Muzica in camera de videochat? La VixenStudio te relaxezi si muncesti!

Atunci cand zici VixenStudio, trebuie mai intai sa te gandesti la profesionalismul de care da dovada acest studio. Proiecte, multe proiecte puse cap la cap de catre o echipa minutioasa, modele profesioniste, trainere cu o vasta experienta in spate, o echipa foto / video de invidiat si multe altele pe care le poti vedea cu ochii tai daca vii la un interviu la noi. Si cum proiectele la VixenStudio au fost mereu pe primul loc, ne gandim sa mai incepem unul. Tinand cont de faptul ca pentru noi muzica a fost dintotdeauna o sursa perfecta de relaxare a atmosferei dar si a modelelor noastre, ne-am gandit ca daca ne axam pe un proiect de sunet, nu are ce sa strice.

Muzica a fost mereu in stransa legatura cu VixenStudio datorita faptului ca aceasta aduce avantajul camerelor de chat de a crea o atmosfera relaxanta, ambientala si mereu senzuala. Sunetul muzical poate fi denumit ca un limbaj comun intre doi interlocutori si astfel muzica este un must – have pentru orice studio de videochat, din tara sau din strainatate. Dar nu orice fel de muzica. Trebuie o muzica buna, de calitate, un sunet muzical prin care iti poti retrai clipele frumoase ale vietii, amintirile si poti sa iti exprimi prin ea simtirile si gandurile. Si daca muzica a fost de fapt un limbaj comun folosit de mii si mii de generatii, in zilele noastre aceasta a trecut la un nivel superior iar modul in care o percepem este unul total diferit fata de cel din trecut. Ea iti poate aduce alinare in clipele de tristete si bucurie in clipele in care sufletul tau are nevoie de fericire.

Indiferent de stilul muzical pe care il ai, sunetul o sa fie mereu acelasi in difuzoare. Si este absolut normal sa nu ai aceleasi gusturi muzicale cu cel al prietenilor tai deoarece toti suntem diferiti ca personalitati, caractere, aspect fizic, mental etc. Astfel, stilurile muzicale sunt diferite pentru toti si muzica este perceputa diferit de fiecare dintre noi. Cu toate acestea insa, tuturor ne place muzica buna si avem nevoie macar o data pe zi sa ascultam piesa preferata pentru a ne binedispune sau pentru a ne transporta intr-o alta lume total diferita, macar mental daca fizic nu putem. Multe piese au devenit de-a lungul timpului educative si nu putine studente le asculta pentru a-si da un impuls la invatat, pentru a uita de anumite lucruri urate din viata lor si pentru a le da curajul sa incerce ceva nou. Muzica asculta oricine, de la cel mai mic om si pana la cel mai mare. Si tocmai de aceea, noi cei din familia VixenStudio ne-am decis sa incepem un proiect muzical.

Fiecare model de videochat de la VixenStudio are tendinte muzicale diferite. Gusturile muzicale nu se discuta! Asta e clar! Insa putem sa cream un proiect muzical care sa le aduca pe modele mai aproape unele de altele. Astfel, poate putem face pe unele dinre modele sa asculte si altfel de stiluri muzicale fata de cele vechi si de ce nu?! poate sa le si placa. In videochat muzica este un factor comun si decisiv pentru un membru care viziteaza profilele fetelor si un anume model. Este un limbaj comun care poate fi imbunatatit si care poate atrage mai multi clienti fideli si implicit mai multi bani pe cardul modelelor. Mergand pe aceasta premiza, VixenStudio va crea un concept nou muzical asa ca asteptati-va la ce e mai bun din partea noastra. Hai si tu la noi daca vrei sa faci parte cat mai repede din proiectul muzical marca VixenStudio!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703