Pagina de profil – cartea de vizita a unui model de videochat

Meseria de model de videochat este una foarte cautata in zilele noastre chiar daca in trecut a fost destul de blamata de catre unii oameni incuiati. Sa fii model de videochat presupune in mod special interactiunea dintre acesta si fanul sau. Astfel, comunicarea este cel mai important aspect in aceasta meserie. Conexiunea calculatorului si cea video trebuie sa fie complet fara lag si cat mai clara posibil. Transmisiunea live este de astfel foarte importanta si ea dar nu numai asta. Imaginea in sine face ca totul sa fie perfect si aceasta imagine pe langa faptul ca trebuie sa fie foarte clara, include mai multe ramificatii.

Imaginea unui model de videochat este cea care face diferenta intre colege. Si cand vorbim despre aceasta imagine, ne referim de fapt la profilul de pe site al fiecarui model in parte, o carte de vizita pentru acestea. Membrii fideli, cei vechi si mai ales cei noi, intra pe fiecare pagina de profil a fetelor in fiecare zi, pentru a vedea noutatile foto / video uploadate de acestea pe site sau pentru a-si alege modelul perfect pentru ei. Deci, pagina de profil este cartea de vizita a modelelor si este cea mai importanta pentru ca ele sa isi atraga cat mai multi membri activi. Concurenta in acest domeniu de activitate este foarte mare atat in Romania cat si pe teritoriul altor tari din lume intreaga si tocmai de aceea pagina de profil a modelelor necesita o atentie sporita si detaliata in fiecare zi daca se poate. Mediul virtual evolueaza constant si paginile de profil de pe site trebuie sa fie pline de noutati zilnic. Si pentru ca fiecare model de videochat Iasi trebuie sa aiba o pagina de profil unica si inedita, clar ca nu mai este suficient ca pe pagina lor sa fie afisate doar cateva descrieri si o poza, doua. Pentru a fi un model de videochat de top trebuie sa poti atrage inca din prima clipa atentia cator mai multi utilizatori. Modelele cu experienta stiu asta si incearca zilnic sa isi aduca pe pagina de profil lucruri inedite.

Cartea de vizita a fiecarui model de videochat in parte trebuie pusa foarte bine la punct daca vrei sa iti atragi multi fani si sa te diferentiezi pe cat se poate de celelalte fete cu scopul de a face cat mai multi bani. Profilul fetelor trebuie sa fie natural, original si inedit. Mai intai de toate trebuie sa iti alegi nickname-ul perfect si mai apoi sa uploadezi zilnic fotografii si poze cu tine in ipostaze sexy si senzuale. La VixenStudio avem un intreg departament de imagine care se ocupa indeaproape de imaginea ta de pe site. Echipa care lucreaza in acest departament iti poate da cateva sfaturi in legatura cu pagina ta de profil si cum poti sa o pastrezi in topul preferintelor membrilor –

– Fiecare studio in parte are propriul site si toate sunt diferite. Mai intai de toate, ar fi bine sa studiezi indeaproape site-ul pe care vei lucra si paginile de profil ale celorlalte modele. Asta te va ajuta foarte mult sa iti crezi propriul stil de lucru.

– Activitatea modelelor de videochat este si ea foarte importanta. Asadar, inainte de a te apuca efectiv sa lucrezi pe site-ul respectiv, urmareste pe cat posibil si activitatea modelelor cu experienta de acolo. Astfel, tu vei sti deja ce se ofera si ce se cauta, in speranta ca vei aduce lucruri inedite pe pagina ta de profil.

– Alegerea nickname-ului este unul dintre cele mai importante aspecte. Un nickname trebuie sa atraga cat mai multi membri si sa starneasca curiozitatea in primul rand. Tocmai de aceea este foarte important sa iti alegi un nickname perfect. Sonoritatea acestuia trebuie sa fie senzuala, usor de memorat si sexy.

– Poza de profil, un alt aspect care ocupa primul loc in cartea de vizita a modelelor de videochat. Aceasta trebuie sa fie naturala, originala si foarte expresiva. De altfel, un secret pe care il afli la VixenStudio este acela ca poza de profil este bine sa fie in acord perfect cu nickname-ul ales.

– Descrierea ta trebuie sa fie unica si sa starneasca curiozitatea. Nu trebuie sa spui tot despre tine atunci cand completezi datele tale de profil insa trebuie sa dai unele detalii care pot atrage mai multi membri. Sinceritatea este foarte importanta asa ca minciunile nu isi au locul in descrierea din cartea ta de vizita.

– Fotografiile si videoclipurile cu tine trebuie sa starneasca interesul zilnic. Este absolut necesar sa iti improspatezi zilnic pagina de profil cu imagini si videoclipuri inedite care sa intruchipeze perfect rolul pe care il joci online. Cu cat mai multe selfie-uri, cu atat mai bine iar sedintele foto profesioniste nu ar trebui sa iti lipseasca din meniu macar saptamanal.

La final, nu uita sa iti schimbi pe cat posibil garderoba zilnic. Hainele pe care le porti trebuie sa se potriveasca perfect cu rolul pe care il joci si machiajul la fel. Imaginea de fapt vinde persoana si tocmai de aceea aceasta este foarte importanta pentru orice model de videochat care isi doreste sa faca performanta in acest domeniu.
VixenStudio te asteapta cu drag sa ne uimesti cu propria ta carte de vizita si daca ai nevoie de ajutor, departamentul nostru de productie si de imagine o sa te ajute cu orice vrei. Hai si tu in echipa noastra si nu vei regreta!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703