Pandemia de Covid 19 si cum este gestionata de catre modelele Vixen

Pandemia de Covid 19 ne-a dat tuturor batai de cap anul acesta, inclusiv modelelor de vdeochat. Toti angajatii de la VixenStudio am incercat sa fim cat mai pozitivi posibil din punct de vedere mental astfel incat sa nu simtim prin ce criza sanitara trecem. Am incercat sa fim mai buni, mai cumpatati si mai generosi unii cu altii, dandu-ne seama cu tristete ca viata este atat de scurta si merita traita cu intensitate maxima fiecare clipa din ea, fie rea sau buna. Optimismul de care modelele noastre au dat dovada pe parcursul acestei perioade grele, le-a ajutat sa treaca usor peste aceasta situatie. Marele noroc al lor au fost totusi trainerele noastre care s-au ocupat de ele indeaproape inca din prima zi de la angajare si le-au invatat in mare parte pe toate cum sa gestioneze situatiile dificile in care se vor afla la un moment dat in meseria pe care o au dar si in viata lor personala.

Trainerele de la VixenStudio sunt de fapt asemenatoare psihologului. In viata ai atat de multa nevoie de sfaturi si concluzii pentru a putea trece mai departe peste clipele grele care ti se astern in fata! Cu acest gand am pornit si noi cu trainerele noastre, gandul ca jobul de model de videochat Iasi este unul deloc usor si la un moment dat starea mentala a modelelor se poate deteriora daca aceasta nu este intretinuta zilnic cu sfaturi si rezolvari rapide la problemele cu care fetele se confrunta in aceasta meserie. Disperarea este primul lucru negativ care apare in viata modelelor noastre, consecinta grava a stresului de zi cu zi acumulat cu cel de la servici. Si ca sa vorbim despre situatia actuala, respectiv despre pandemia in care ne aflam, trainerele noastre si-au intrat in rolul de psiholog si au stiut cum sa le ajute pe fete sa gestioneze corect situatia in care acestea s-au aflat.

Ca si model de videochat rabdarea si calmul trebuie sa fie principalele tale virtuti. Nu toate fetele sunt la fel, nici problemele acestora din viata de zi cu zi nu se aseamana si daca peste toata aceasta situatie grea isi pune amprenta si stresul, un model de videochat poate claca din punct de vedere mental. Starea interioara a fetelor este foarte importanta pentru ca ele sa isi faca cum trebuie meseria. Nimeni nu o sa vrea sa stea de vorba cu un model trist si abatut. Din aceste motive clientii fideli vor incepe rand pe rand sa te paraseasca si pe pagina ta de profil de pe site-ul nostru o sa ramai cu foarte putini membri activi si asta inseamna implicit ca iti vor scadea si veniturile drastic. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care la VixenStudio avem trainere care se ocupa de fiecare fata in parte si pe care incearca sa le ajute sa treaca facil peste fiecare clipa urata din viata profesionala dar si din cea personala, cele doua fiind in stransa legatura in aceasta meserie. Dar trebuie sa muncesti si tu ca model de videochat. Trebuie sa iti dai toata silinta si sa incerci pe cat se poate sa te detasezi de probleme, de orice natura ar fi acestea, atunci cand intri pe camera ta de chat, daca vrei sa reusesti in acest domeniu. Trebuie sa stii sa te transpui in rolul pe care il joci si doar asa vei reusi, cu optimism si multa forta interioara. Si doar dupa ce vei putea sa iti controlezi impulsurile, nervii si mentalitatea, abia atunci poti spune ca esti un model de videochat in adevaratul sens al cuvantului.

Totul incepe cu tine si cu felul in care tu ca si model de videochat esti capabila sa iti controlezi emotiile si sa te detasezi cu totul de viata exterioara atunci cand vii la programul de munca. Bineinteles si cu ajutorul trainerelor noastre dar si a celorlalti colegi, vei putea trece cu bine peste orice situatie grea care te-a pus la incercare. Doar cu o stare de spirit potrivita poti reusi in aceasta meserie si modelele noastre stiu cel mai bine asta, mai ales de cand au fost puse in situatia de a gestiona problemele aparute in aceasta pandemie de Covid 19. Alte modele de videochat de la alte studiouri nu au putut sa treaca atat de usor peste aceasta criza sanitara acumulata cu stresul provocat de acest virus si si-au incetat activitatea in acest domeniu. De fapt, chiar unele studiouri de videochat din tara si-au inchis de tot usile in aceasta pandemie. Dar noi am rezistat, alaturi de modelele noastre si ce nu ne-a omorat, ne-a facut mai puternici! Hai si tu la noi in familia VixenStudio! Te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703