Sarbatori pascale alaturi de VixenStudio!

In ultimul timp cam toti am fost afectati de aceasta pandemie de Covid 19 care s-a abatut asupra noastra. Astfel au venit si sarbatorile pascale si se pare ca nici acum nu am scapat de el. Totusi, pana cand vorm reveni la asa – zisul normal cu care eram obisnuiti, trebuie sa ne continuam rutina zilnica si sa ne traim viata. Noi, cei din familia VixenStudio ne-am pregatit cu nerabdare de sarbatorile pascale.

Este gresit ca studiourile de videochat Iasi nu au fost afectate de aceasta criza sanitara datorita faptului ca activitatea profesionala se desfasoara online. Si noi am fost la fel de afectati datorita faptului ca modelele noastre au fost nevoite sa munceasca de la domiciliu. De altfel exista unele studiouri mici de videochat din tara si din strainatate care chiar si-au incetat activitatea pentru totdeauna. Echipa Vixen Studio a stiut insa de la inceput cum sa gestioneze aceasta situatie si iata ca am supravietuit cu brio dezastrului ce ni se pregatea. Cei care ne cunosc de multa vreme stiu ca noi am fost dintotdeauna stapani pe situatie si am incercat mereu sa ne ocupam indeaproape de nevoile angajatilor nostri, deoarece fara ei noi nu am mai fi existat. Intotdeauna am fost optimisti, indiferent de situatie, ne-am dus la sfarsit treburile cu seriozitate si profesionalism, astfel reusind sa trecem si prin aceasta situatie negativa cu care s-au confruntat toate companiile in ultimul timp.

Zilele de Paste au fost cu adevarat incredibile la VixenStudio si parca ne-au scos putin din punct de vedere mental din starea de haos in care ne-am aflat. Acasa totusi, sarbatorile pascale au fost total diferite fata de cele cu care eram obisnuiti in ultimii ani. Nu am mai putut sa ne reunim pentru a fi alaturi de cei dragi, mai ales daca discutam despre persoanele mai in varsta din familia noastra. S-a resimtit si la VixenStudio aceasta stare de neliniste. Noi, cei care eram atat de obisnuiti ca de Paste sa organizam o petrecere fabuloasa cu multi membri, de data aceasta lucrurile au stat putin diferit si am mutat distractia in mediul virtual. Nu, nu puteam sa trecem peste sarbatorile pascale fara sa ne facem simtita prezenta si astfel familia VixenStudio a organizat o petrecere online la care ne-am distrat fantastic, chiar daca nu am fost prezenti in mod fizic la ea.

Cu unul dintre cei mai buni DJ de pe raza judetului, am reusit sa le facem o surpriza muzicala modelelor noastre dar si celorlalti angajati. Au fost multe teste de sunet si de imagine pana sa reusim sa facem posibil acest show online pregatit special pentru prima zi de Paste dar zicem noi ca am reusit sa aducem muzica in inima tututor celor prezenti la party. Evenimentul a fost transmis live chiar si pe pagina VixenStudio de Facebook si astfel la petrecerea noastra au fost invitati si cei care ne urmaresc, nu numai angajatii nostri.

Cu aceasta ocazie tinem sa le multumim fanilor nostri care au participat in numar neasteptat de mare la party-ul nostru! De asemenea, multumim si echipei tehnice si DJ-ului nostru ca a facut posibila aceasta reuniune muzicala in prima zi de Paste! Va asteptam si la urmatoatele evenimente importante organizate de catre echipa VixenStudio, cu mic, cu mare, cu totii!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703