Surprizele continua la VixenStudio…

Este pandemie de Covid 19 pe plan mondial. E adevarat! Cu toate acestea, nivelul de pozitivism al oamenilor nu ar trebui sa scada, ci din contra, sa creasca. Este foarte important pentru starea noastra mentala si fizica, sa incercam sa ne mentinem veseli, cu ganduri pozitive si optimisti pana la sfarsitul acestei perioade urate cu care ne confruntam de ceva vreme. Este o situatie delicata, o provocare pentru oameni pe care pana acum am vazut-o doar in filmele S.F. insa poate fi si o perioada de augur pentru noi, o situatie urata din care putem invata ceva, putem fi mai uniti si mai altruisti. De altfel, poate cu aceasta ocazie o sa ne ocupam si noi mai mult de sanatatea noastra si a celor din jur si sa nu mai punem acest aspect pe locul doi. Trebuie sa fim optimisti daca vrem sa rezistam din punct de vedere psihic si nu numai. Unitatea si siguranta noastra trebuie sa fie pe primul loc si instinctul de conservare trebuie sa ne preocupe cel mai mult daca vrem sa iesim triumfatori din aceasta criza sanitara.

La VixenStudio angajatii nostri au fost dintotdeauna cei mai importanti, nu numai in aceasta perioada cand au avut nevoie de protectie suplimentara. De-a lungul timpului trainerele noastre cu multa experienta in spate le-au instruit pe noile modele de videochat Iasi ca optimismul si gandirea pozitiva sunt cele mai importante daca vor sa reuseasca in acest domeniu. Asa ca, astazi ele nu au tratat atat de grav problema Covid 19, ci au incercat sa se concentreze mai mult pe munca pe care o desfasoara online. Asa au reusit sa isi pastreze intacte starea psihica si cea fizica dar si sa isi mareasca veniturile, profitand de aceasta pandemie internationala. Mereu cu zambetul pe buze, intr-o atmosfera calda si linistita, modelele de videochat de la VixenStudio au reusit sa se mentina pe pozitie in domeniul lor de activitate si chiar sa castige mult mai multi banuti decat in aceiasi perioada a anilor trecuti.

Si pentru ca la VixenStudio nu conteaza numai munca, ci si starea mentala si fizica a angajatilor nostri, le-am pregatit o surpriza muzicala cu ajutorul unuia dintre cei mai cunoscuti DJ de pe raza judetului nostru, respectiv – DJ John Junior. Cu scopul de a le reda zambetul pe buze, pozitivitatea si optismismul angajatilor nostri, VixenStudio s-a ocupat indeaproape de aceasta supriza, cu minutiozitate si nerabdare. Nu va putem spune mai multe, deoarece cum am spus si mai sus – este o surpriza! Insa este o surpriza placuta care o sa le redea zambetul pe buze tututor angajatilor de la VixenStudio si care o sa ii faca sa isi elimine gandurile negative pe care le au din vina acestui virus nemilos care ne-a rapit deja cativa oameni dragi.

Te asteptam la VixenStudio si pe tine daca vrei sa faci parte din surpriza noastra si daca vrei sa revii macar pentru o zi la starea de normalitate cu care eram obisnuiti toti pana a inceput pandemia de Covid 19!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703