Ti-e frica de prima ta zi la VixenStudio? Stai linistita, o sa te simti ca acasa!

Slujba aceasta este ca oricare alt job. Este absolut normal ca in prima zi si de ce nu in prima saptamana, sa pasim cu emotie printre colegii nostri. Cel mai interesant este faptul ca ai sa ramai placut surprinsa dupa prima zi la VixenStudio. De ce? Ei bine, pentru ca la noi te vei simti ca si cand faci parte din echipa noastra de multa vreme.

Fiind atat de mult timp de cand activam pe aceasta nisa, la noi poti sa vii fara emotii. In plus, trebuie sa stii inca de la inceput ca fetele de la VixenStudio care se ocupa de training au fost si ele modele de videochat. Asa ca la noi o sa iti fie foarte usor sa te integrezi, trainerele stiind exact cum sa te ajute sa nu ai emotii deloc. Ai sa simti inca din prima zi ca intri intr-o familie noua si cel mai important este ca ai sa iti faci multe prietene.

La VixenStudio ai multe beneficii inca de prima data de cand ne pasesti pragul. Mai intai de toate o sa iti rezervam propria camera amenajata conform dorintelor pe care le ai. Al doilea pas este programarea la machiaj, programare absolut gratuita. VixenStudio pune la dispozitia fetelor make up gratuit cu ajutorul unei echipe profesioniste. Asadar, frumoasa ai sa fii si camera o sa iti fie deja pregatita. Tie nu iti mai ramane de facut decat sa te relaxezi si sa te acomodezi cu noul tau job de videochat.

La VixenStudio nu trebuie nici macar sa iti fie frica de schimbare in prima zi cand vii aici. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu te-ai descurca cu noile sarcini sau cu echipamentul. Inca din prima zi o fata de la noi o sa iti prezinte camera. Apoi o sa te invete cum sa folosesti echipamentul de filmare. cum sa iti setezi singura luminile si daca nu stii, o sa iti arate cum sa iti setezi camera de chat. In plus, aceasta o sa iti prezinte exact cum functioneaza chatul intern si tie o sa iti fie mult mai usor sa castigi bani inca din prima zi. Fetele care te vor invata toate acestea sunt alese cu grija de care cei de la VixenStudio.

Scopul principal este acela de a-ti arata in mod corect cum functioneaza totul dar si de a avea rabdarea necesara pentru orice fata care se initiaza in acest domeniu sau se acomodeaza intr-un alt studio de videochat. Astfel, fetele au rabdare, sunt calme, tenace si blande. Ele chiar te sfatuiesc sa le pui intrebari in cazul in care ai ceva nelamuriri. Tie nu iti mai ramane de facut decat sa castigi bani cat mai multi, lucru pe care il vei face inca din prima zi, mai ales dupa ce o sa arunci o privire pe peretele de la intrare unde se gaseste lista de castiguri record care s-au facut prin intermediul VixenStudio de catre fetele noastre cele mai bune in meserie.

Deci, ce mai astepti?! Te asteptam cu drag sa intri in echipa noastra. Noi te ajutam cat putem mai bine. Iar la sfarsitul primei ture de lucru, o sa te invitam sa ne expui parerea ta despre prima zi de lucru in cadrul echipei de la VixenStudio. In cazul in care ai opinii pozitive, te ascultam cu atentie deorece tu chiar ne interesezi. Este cazul sa lasi toate emotiile deoparte si sa vii sa te imprietenesti cu noi dar mai ales, sa faci multi bani prin videochat la VixenStudio.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703