Un inceput de iulie dedicat angajatilor de la VixenStudio!

Vara a venit si echipa VixenStudio deja isi face planuri pentru fiecare zi calduroasa a acestui anotimp. Planurile sunt multe, mai ales in weekend, atunci cand modelele noastre sunt libere. Marea face parte oricum din lista de planuri, aceasta ocupand chiar locul fruntas. Dar tinand cont de faptul ca ne aflam in plina pandemie de Covid 19 si nu putem stie ce se poate intampla de la o zi la alta, pe lista am pus si alte iesiri in aer liber, in parcuri, piscine sau la munte. Totul tine de Guvern si de restrictiile care ni se impun daca cazurile de infectare cu Covid 19 vor fi in crestere sau nu.

Astfel, pentru inceput vom marca inceputul lunii iulie cu o iesire la piscina. Razele soarelui sunt deja puternice si ce moment mai bun putem alege pentru a ne improspata pielea cu o nuanta de bronz aurie! Modelele de videochat Iasi de la Vixen Studio au tinut dintotdeauna sa arate bine, mai ales pe perioada verii si bronzatul a fost mereu pe primul loc. Tinand cont de toate acestea, ne-am gandit sa le facem o surpriza si sa le ducem la cea mai luxoasa piscina privata din oras pentru a se bronza, a asculta muzica si a inota pe saturate. Ele inca nici nu stiu dar sunt obisnuite cu multele evenimente organizate de VixenStudio de-a lungul timpului, iesiri atat pe teritoriul tarii noastre cat si peste hotare. Deci, se asteapta la o surpriza din partea noastra. Noi niciodata nu am pus munca pe primul loc, ci dintotdeauna aceasta a ocupat acelasi loc cu distractia. Avem nevoie ca modelele noastre sa fie vesele si pline de energie pozitiva in fiecare zi. Tocmai de aceea, le mai surprindem macar o data pe luna si le facem cate o surpriza de neuitat. De data aceasta a venit timpul sa petrecem la pisicina.

Abia asteptam sa ne reunim cu totii pentru a ne distra si pentru a mai schimba cateva sfaturi si pareri. In plus, primele zile de iulie la piscina sunt ocazia perfecta ca modelele noastre sa-si improspateze pozele din galeria site-ului de profil. Asa ca vor primi cadou o sedinta gratuita din partea echipei foto / video. Iar daca vine vorba de reguli si de respectarea lor, nu va faceti griji! Echipa noastra s-a ocupat indeaproape de siguranta si protectia angajatilor din punctul de vedere al igienizarii. Tocmai de aceea evenimentul este unul privat dar stati fara grija ca intreaga petrecere o sa fie transmisa live pe site-ul nostru. In plus, vom avea si un invitat surpriza care o sa va incante urechile din punct de vedere muzical.

Munca dar si distractie. Plaja, inot, cocktail-uri si multa muzica buna, cu asta marcam inceput lunii iulie la VixenStudio. Multe cafele, micul dejun si pranzul sunt si ele in plan dar mai ales, multa viata, dans si voie buna! Daca vrei sa ni te alaturi la evenimentele cu fast organizate de noi, te asteptam la VixenStudio! La noi muncesti dar te si distrezi. Intra si tu in familia noastra!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703