Uniti, vom trece si peste asta! VixenStudio este alaturi de echipa sa!

Ne gasim intr-o perioada in care asa zisa normalitate cu care eram obisnuiti, nu mai este la fel. Traim o perioada urata si ciudata in acelasi timp, o perioada din care avem de invatat cu totii sa fim mai altruisti si mai ingaduitori cu propria noastra persoana dar mai ales cu cei din jurul nostru, o vreme de restriste din care o sa iesim triumfatori daca respectam toate regulile si restrictiile impuse de catre guverne la nivel mondial. Uitasem sa fim oameni, uitasem sa ne bucuram de micile surprize ale vietii, uitasem sa fim buni si sa ii ajutam pe cei din jurul nostru, straini sau nu. Pandemia asta de Covid 19 ne-a readus cu picioarele pe pamant, amintindu-ne ca fara oameni nu putem supravietui. Astfel, aceasta perioada delicata in care ne aflam vine de fapt ca o lectie pentru noi, amintindu-ne ca singuri in viata nu putem reusi niciodata si numai cu ajutorul celor din jur putem sa trecem si peste asta si doar atunci putem evolua in societate.

Lucrurile inutile nu mai sunt atat de importante acum pentru noi, siguranta si protectia celor dragi noua aflandu-se pe primul plan. Si asa si trebuie! Sa ne ingrijoram cand este cazul si sa ne bucuram de micile placeri ale vietii atunci cand trebuie! Este necesar sa fim constienti cu totii de perioada grea in care ne aflam, sa fim uniti si sa ii ajutam pe cei din jur si doar asa, prin unicitate o sa reusim sa o scoatem la capat si sa facem fata acestui virus nemilos care s-a abatut in toata lumea. Cu scopul de a incerca sa minimizam cat mai bine efectele negative, trebuie sa incercam cat mai mult sa ne amintim sa fim oameni si sa ii consideram pe ceilalti din jurul nostru, cu totii, membri ai familiei noastre. De fapt, noi asta facem la VixenStudio! Suntem o mare familie cu angajati vechi si noi care trateaza si au tratat intotdeauna lucrurile importante cu cea mai mare seriozitate si astfel atat ei cat si intreg studioul nostru de videochat Iasi au reusit sa faca performanta in acest domeniu de activitate blamat de multi oameni rai si in necunostinta de cauza.

Unicitatea, optimismul si veselia au fost dintotdeauna motto-urile principale ale VixenStudio. Doar impreuna am putut trece peste toate clipele grele si asa o sa fie intotdeauna! Binele propriei persoane la noi nu a fost niciodata pe primul plan, ci ajutarea celor din jurul nostru mai intai de toate. Asta pentru ca doar cu ajutorul celor din jurul nostru putem reusi in viata, un lucru valabil atat pe plan profesional cat si personal. Prin dialog, efort comun si multa bunavointa, in viata poti trece peste toate. Trebuie sa ne reamintim sa ii iubim pe cei din jurul nostru, sa nu judecam pe nimeni si mai intai de toate sa ne judecam pe noi, sa ajutam pe oricine daca putem si sa incercam sa gandim cu pozitivism, in asteptarea unei perioade mai bune!

Hai si tu la VixenStudio daca iti doresti sa faci parte din familia noastra! Aici o sa gasesti tot suportul moral de care ai nevoie sa treci peste aceasta perioada nebuna dar si suportul financiar de care avem cu toii nevoie astazi!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703