Videochat din studio sau videochat de acasa?

Din vina situatiei critice in care ne aflam inca din luna martie a acestui an, situatia pandemica ne-a impus indiferent daca am vrut asta sau nu, sa stam cat mai mult timp acasa si sa evitam contactul cu persoanele straine. Vrand, nevrand multe companii din tara si din strainatate din toate domeniile si-au inchis astfel usile pentru angajatii lor ori au micsorat considerabil numarul acestora. Din acest motiv, foarte multa lume pe plan global si-a pierdut locul de munca sau li s-au micsorat veniturile pana la jumatate. La VixenStudio situatia nu a fost chiar atat de critica precum a fost in alte studiouri de videochat din tara si de peste hotare insa si noi am inchis usile viitorilor angajati si le-am rugat pe modelele noastre sa isi desfasoare activitatea zilnica profesionala in confortul propriei locuinte. Bineinteles intr-un spatiu amenajat corespunzator tot de noi.

Totusi, situatia s-a schimbat dupa un anumit timp si ne bucuram sa va spunem ca munca la domiciliu nu mai este deloc o optiune pentru noi. Nu ca nu am fi de acord cu acest lucru, ci pentru ca situatia sanitara actuala s-a imbunatatit considerabil din luna martie si pana acum in toata lumea si de ce sa nu muncesti de la studio videochat Iasi cu un echipament tehnic adecvat si cu o camera de chat foarte bine pusa la punct pana la cele mai mici detalii?! Si pentru ca ne-am dorit sa revenim la normalitate, atat noi cat si modelele noastre am inceput sa lucram fizic direct de la studio. Nu suntem impotriva lucrului la domiciliu insa la un loc de munca cum este videochatul, cel mai bine este sa lucram efectiv in studio din mai multe motive foarte clare.

Nu de putine ori au fost situatii in care modelelor noastre li s-a parut mai usor si mai comod sa isi desfasoare activitatea zilnica profesionala la propriul domiciliu. Rezultatele insa nu au fost atat de bune preum s-ar fi asteptat ele. Indiferent daca esti un model de videochat profesionist sau esti la inceputul aestei meserii, mai intai de toate trebuie sa stii ca acasa nu poti avea aceleasi conditii de munca ca la studio, oricat de mult ti-ai dori asta. La VixenStudio o intreaba echipa tehnica se ocupa de nevoile si de dorintele tale in fiecare clipa in care esti la munca. Asa ca daca ai anumite probleme din punct de vedere tehnic, cu siguranta ca echipa noastra nu se poate imparti in mai multe locuri si nu poate sa vina numai pentru tine acasa sa te ajute.

Au fost cazuri in care unora dintre modelele care au lucrat la noi nu li s-a parut nedrept sa ia si studioul o parte din incasarile castigate pe pagina lor de profil si au decis sa isi desfasoare singure acasa activitatea cu un simplu laptop si aplicand pe anumite site-uri de profil din tara ori din strainatate. Aceste decizii duc si ele spre un esec iminent. Este adevarat ca studioul incaseaza si el cativa banuti la fiecare tura de videochat facuta de modelele noastre insa daca stai sa te gandesti cate avantaje ai in schimbul acestor bani, lucrurile nu ti se mai par atat de sumbre. Astfel, iti vei da seama ca fara un studio profesionist de videochat in spate, tu ca si model nu ai putea castiga niciodata prea multi bani, ci te vei chinui sa supravietuiesti de la o zi la alta iar la sfarsit chiar sa renunti, dandu-ti seama ca nu poti face fata.

Daca vrei sa ajungi un model de videochat profesionist, cunoscut atat in tara cat si peste hotare, trebuie sa muncesti mult, sa ai in spate o intreaga echipa profesionista care sa te ajute la tot pasul si abia la sfarsit o sa poti spune ca banii castigati ca si model de videochat se fac usor si repede. Dar pana acolo, iti trebuie multa vointa si mult timp petrecut in camera ta de chat. Daca urmezi toate sfaturile date de catre trainerele de la VixenStudio, poti sa iti faci rapid multi admiratori pe pagina ta de profil, clientii fideli fiind cei mai importanti in aceasta domeniu. In plus, la noi lucrezi cu un contract de munca legal, asa ca vei scapa de fisc si de grija pensiei. Echipamentul tehnic pe care ti-l punem la dispozitie este unul performant iar tu cu un simplu PC si o conexiune la internet lenta nu vei putea face fata cu brio de acasa la transmisiunile live care trebuie sa fie fara lag si fara alte defectari. La VixenStudio ai in camera ta proprie de chat o conexiune de internet stabila si rapida, multe lumini si decoruri care sa te ajute sa iti pui in aplicare rolul pe care il joci, o camera web ultra – performanta si tot felul de accesorii. In plus, tot noi te ajutam si cu improspatarea saptamanala a fotografiilor de profil, deoarece acestea sunt de fapt cartea de vizita a oricarui model.

Daca ai citit cele de mai sus, acum poate ti-ai dat si tu seama singura de ce noi nu suntem de acord cu munca la domiciliu. Tu de acasa nu ai putea beneficia de nici un astfel de atuu si esecul pe care il vei avea din prima in aceasta meserie va fi rapid si fara intoarcere. Este adevarat ca la noi trebuie sa urmezi un program strict de munca insa gandeste-te ca daca ai fi acasa si nu ai mai avea un program regulat, poate nu ai sta pe net constant si banii nu iti vor mai intra in cont asa repede iar tu iti vei pierde rapid din experienta cumulata dar si din chef.

Asadar, daca vrei sa iti atingi obiectivele cele mai mari in viata, te asteptam la VixenStudio cu o intreaga echipa tehnica profesionista, cu aparatura de ultima generatie si cu trainere care te vor ghida la fiecare pas pentru ca tu sa ajungi pe culmile succesului in aceasta meserie!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703