VixenStudio – cel mai bun studio de videochat din Iasi

Daca esti din Iasi probabil ai auzit deja ca suntem considerati cei mai buni din domeniu. Iar daca nu esti din capitala Moldovei, afli acum. Nu ne laudam noi! Asta o spun cifrele si sondajele facute de catre cei avizati in domeniu care fac studii de piata in Iasi si nu numai. Dar pentru a ajunge la acest nivel profesinist si la aceasta distinctie, am muncit mult si mereu am incercat sa ne mentinem in top cu celelalte studiouri. Ne-a placut intotdeauna concurenta, asta ne-a facut mai puternici si ne-a ajutat sa luptam pentru a ne atinge telurile si obiectivele.

Ne-a pasat intotdeauna de angajatii nostri si din acest motiv ei au revenit sau ne-au recomandat mai departe. Pentru noi, conditiile de munca si angajatii au fost cei mai importanti inca din prima clipa. Indiferent daca vorbim despre echipa tehnica, foto / video, despre trainere, angajatii de la resurse umane, de la make – up, despre hair – stylisti sau despre modelele noastre de videochat Iasi , toti au beneficiat de atentia noastra pe tot parcursul timpului cat si-au desfasurat activitatea profesionala aici. La VixenStudio a fost mereu vorba de intelegere si compasiune iar daca unii dintre angajatii nostri au avut o problema, noi cu drag i-am ajutat. Am stiut cum sa fim oameni si angajatii la randul lor au fost oameni cu noi.

Am incercat mereu sa fim in ultimele tendinte cu tehnica si in perioada de pandemie ne-am dotat corespunzator. Dintotdeauna la VixenStudio s-a lucrat doar cu echipament de ultima generatie. Iar din momentul in care s-a abatut peste noi napasta acestui virus periculos, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ne protejam modelele si sa le lasam sa lucreze de acasa. De asemenea, am anulat interviurile de munca pana cand am considerat noi ca este safe. Ne-am dotat cu aparatura medicala ultra – performanta care se utilizeaza si la ora actuala in unele spitale din Statele Unite ale Americii, atat cu sterilizator de ultima generatie, cat si cu lampi UV capabile sa omoare virusul.

De asemenea, beneficiem si de un scanner de temperatura corporala ultra – performant. De cealalta parte sta tehnologia moderna care ne ajuta sa ne facem meseria usor. Green Screen este astfel doar una dintre ele. Am investit cu drag banii in ultimele inovatii in tehnologie si in amenajarea incaperilor unde modelele noastre isi fac treaba si nu ne pare rau nici macar o secunda. Noi investim in angajatii nostri, asa cum si ei investesc incredere in noi!

Le-am oferit angajatilor nostri multe beneficii si satisfactii, de asta suntem atat de cautati si acum

Am incercat de-a lungul timpului sa le oferim angajatilor nostri si momente de relaxare, nu numai ore de munca. Le-am pus la dispozitie o sauna, un jacuzzi, un lounge, un spatiu cu solar si un club privat unde angajatii pot sa isi savureze cafeaua in pauze sau sa petreaca la anumite evenimente pe care le organizam. In plus, preferam sa le facem surprize angajatilor nostri si sa le serbam ziua de nastere cu mare fast. De altfel, nu uitam nici de petrecerile de 8 Martie, de Sfantul Valentin, Ajunul Craciunului si de Revelion. Toate astea cu scopul de a ne ingriji de angajatii nostri si de a le oferi ce e mai bun.

VixenStudio este cu oameni pentru oameni. Din grija pentru angajatii nostri am ajuns sa fim cei mai buni si cei mai profesionisti din domeniu. Munca noastra nu ar fi fost posibila fara acestia. Ei ne-au fost mereu alaturi si de asta si noi ne ingrijim de ei. Ne mandrim cu modelele noastre care au ajuns in top si asteptam mereu fete noi care vor sa se afirme in acest domeniu. Am fost mereu pe locul intai si asa dorim sa ramanem pana la capat. Te asteptam si pe noi in echipa noastra!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703