VixenStudio sarbatoreste Ziua Femeii cu mult fast!

In cadrul firmei noastre predomina persoanele de gen feminim. Tocmai de asta, din prima zi in care ne-am inceput munca in acest domeniu de activitate, Ziua Femeii pentru noi a fost cea mai importanta perioada din an. Femeile! Of, cat de sensibile si de firave sunt ele! Ziua lor este in fiecare zi din punctul de vedere al studioului nostru si tocmai de aceea ele sunt ocrotite, respectate si rasfatate in fiecare zi la VixenStudio. „Femeia este fragila ca o floare” zicea un vechi proverb, total adevarat din toate punctele de vedere spunem noi. Fiecare persoana de gen feminin are propria ei carisma, propriul ei sarm si fiecare are ceva frumos atat fizic cat si mental sau sufleteste. Femeile sunt creaturi ciudate ar spune unii, persoane care isi schimba perceptiile de viata de la o zi la alta dar asta pentru ca creierul lor munceste continuu si alege doar ce este mai bun si mai interesant de la viata.

Absolut orice persoana de gen feminin din lume trebuie pretuita si sarbatorita in fiecare zi daca se poate, indiferent daca sunt mame sau nu. La VixenStudio asa este doar ca atunci cand vine 8 Martie, le sarbatorim cu mai mult fast, mult mai mult decat in alte perioade si le rasfatam cu tot felul de daruri si surprize, de la an la an. Asta pentru ca noi suntem constienti ca femeia este baza societatii. Stim cat se consuma ele chiar si pentru cel mai mic amanunt si incearca sa ajute pe toata lumea, de fiecare data cand pot. Ele sunt atat de importante pentru noi incat trebuie rasfatate intotdeauna, atat pe toata perioada anului si mai ales de 8 Martie. Ele trebuie sa stie cat de apreciate sunt la VixenStudio si ca fara ele, acest studio de videochat poate nu ar mai exista. Starea lor mentala este foarte importanta pentru noi si de aceea in fiecare zi incercam sa le protejam cat mai mult posibil si sa le rasfatam cum putem.

Si pentru ca intotdeauna modelele noastre au ocupat un loc special in firma, la VixenStudio la data de 9 Martie s-a sarbatorit Ziua Femeii, un eveniment cu mare fast, pus la cale de catre toata compania, special pentru a le arata lor cat sunt de importante pentru noi si cat de mult le apreciem chiar daca nu le spunem tot timpul aceste lucruri. Astfel, in stilul binecunoscut VixenStudio, am organizat o petrecere de pomina cu ocazia Zilei Femeii. Un party organizat foarte minutios, cu atentie sporita la chiar si cele mai mici detalii, cu invitati speciali pe masura asteptarilor, cu cel mai bun DJ din judet care s-a ocupat de partea muzicala si cu invitati surpriza. Toate acestea s-au desfasurat in cele mai mari conditii de siguranta, acasa la noi, deoarece suntem singurul studio de videochat de pe teritoriul Romaniei care avem propriul nostru club privat unde se desfasoara cele mai tari petreceri din oras. Tortul si sampania nu puteau lipsi de la acest eveniment dar nici mancarea buna. Bineinteles ca la sfarsitul evenimentului, fiecare femeie sarbatorita la noi a avut parte de cate un cadou special din partea VixenStudio. In rest, multa distractie, flori si multa voie buna!

Si daca la VixenStudio de 8 Martie s-a sarbatorit cu fast Ziua Femeii, echipa noastra s-a gandit ca la aceasta ocazie sa se ofere si premiile pentru performanta si corectitudine modelelor care meritau asta. Asa si a fost! Modelele de la VixenStudio au fost si premiate, nu numai sarbatorite, lucru pe care il facem semestrial, cu scopul de a le motiva ca pe viitor sa fie si mai bune in ceea ce fac. Si ca un cadou special pentru ele, bijuteriile de la Teilor le-au impresionat cel mai tare. Muzica a fost intretinuta de DJ – ii nostrii cei mai buni cu care sunteti obisnuiti deja dar si de un invitat special, ca si surpriza pentru modelele noastre. Silviu Andrei a raspuns afirmativ invitatiei noastre de a sarbatori Ziua Femeii la VixenStudio si astfel, alaturi de DJ John Junior si de DJ Tony Q, va puteti da seama si singuri ce surpriza muzicala au avut modelele noastre si petrecere cu fast a fost la noi!

Daca vrei si tu sa fii sarbatorita cum se cuvine si asa cum meriti de Ziua Femeii si nu numai, hai la VixenStudio sa intri in gasca noastra petrecareata! La noi se munceste dar angajatii se si disteaza! Nu este un loc de munca monoton de unde abia astepti sa iti termini tura de lucru pentru a pleca acasa. La VixenStudio este un loc pentru oameni veseli, mereu optimisti si petrecareti! Inca o data – la multi ani tuturor femeilor din lumea asta din partea echipei VixenStudio! Le asteptam cu drag in echipa noastra!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703