Vrei sa faci bani pentru vacante? Hai la VixenStudio!

Cu totii am trecut de la inceputul acestui an si pana acum prin mai multe faze financiare, mentale si sufletesti. Asta din cauza pandemiei. Cu gandul ca vom trece si peste asta am ajuns si in anotimpul cald. Astfel, cu opimismul in spate si cu zambetul mereu pe buze, speram cu totii la o perioada mai buna si in acelasi timp ne facem si planuri de viitor. Inceputul verii si razele calde ale soarelui ne dau speranta spre ce e mai bun si astfel incepem incetul cu incetul sa ne bucuram de momentele de libertate care ni se astern in fata. Si daca am invatat ceva din toata criza asta sanitara a fost faptul ca suntem capabili sa gestionam absolut orice situatie, indiferent de gradul de gravitate dar si ca cel mai bine este sa ne traim viata dupa vechiul proverb latin – “Carpe Diem!”

Este adevarat ca multi oameni din Romania sau nu si-au pierdut slujba in aceasta perioada dar asta nu inseamna ca nu isi pot gasi oricand alta noua. La VixenStudio avem destule posturi libere pentru cine isi doreste sa devina model de videochat. Suntem constienti de faptul ca sunt unele restrictii care trebuie respectate chiar si de noi insa cu rabdare, eficacitate si multa voie buna am pus la cale un plan de sprijin si protectie pentru angajatii nostri. Astfel, ne-am luat toate masurile de siguranta pentru ca acestia sa nu se imbolnaveasca si mai avem si alte serii de reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa te angajezi la noi. Si pe masura ce incetul cu incetul lucrurile vor reveni la normal, o sa mai scadem din restrictii si din masurile de siguranta pentru ca ne asteapta in fata anotimpul calduros cu multe evenimente private si petreceri. Si daca pana acum procesul de angajare la VixenStudio a fost stopat, de azi inainte echipa profesionista de aici te asteapta sa intri in familia noastra!

Nu mai sta pe ganduri si hai la VixenStudio! Aici te asteapta doar personal competent si o serie de avantaje si beneficii pe care nu le gasesti la un alt studio de videochat. In plus, la noi poti castiga si multi bani pentru planurie tale si vei avea si destul timp liber la dispozitie daca iti doresti asta, programul nostru de munca mulandu-se dupa nevoile tale. Poti deveni un model de videochat Iasi profesionist destul de repede, atat timp cat ai ambitie si pleci cu un scop bine definit dar si cu ajutorul trainerelor noastre care te vor indemna tot timpul sa faci performanta in acest domeniu.

Modelele noastre nu si-au pierdut locul de munca cand a inceput pandemia de Covid 19, ci chiar au crescut din punct de vedere financiar. Datorita faptului ca multi oameni au fost nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada, din singuratate, plictiseala sau de curiozitate, multi au intrat pe site-urile cu profil de videochat pentru a le trece zilele mai usor. Astfel, putem spune ca modelele noastre si-au facut pe parcursul acestei perioade de restrictii multi admiratori noi si implicit li s-au marit considerabil si veniturile. Intreaga noastra echipa de management a stiut cum sa gestioneze aceasta criza sanitara, astfel incat modelele de aici sa nu aiba de suferit de pe urma ei. Ca si consecinte benefice, starea acestora atat fizica cat si mentala nu a avut de suferit si s-au putut concentra doar pe a-si face cat mai bine meseria.

In concluzie, te asteptam la noi cu drag in anotimpul cald daca vrei sa iti faci noi prieteni! De asemenea, la VixenStudio poti castiga multi bani daca esti ambitioasa si perseverenta si astfel iti poti ajuta membrii familiei din punct de vedere financiar daca acestia au ramas fara un loc de munca. Vei avea timp destul la dispozitie sa iti faci si treburile casnice. Nu mai spunem ca distractia la noi pe timpul verii este la cote maxime, bineinteles respectandu-se in totalitate masurile de siguranta si restrictiile impuse de Guvern. Nu mai sta pe ganduri si vino acum in echipa noastra VixenStudio!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703